Antrenori

La Fresh Club, suntem o familie de traineri indragostiti de oameni, de miscare si de muzica. Te asteptam sa faci parte din familia noastra!

1 Text Box

Liana

Life Coach - Psiholog - Nutritionist

Aerobic

Fitness

Life Coaching

Transformare de 5 Stele

Pentru ca imi place sa vad cat mai multi oameni fericiti in jur, mi-am dat seama ca ii pot ajuta pe ceilalti sa aiba grija de ei, devenind antrenor de Fitness si Aerobic. Am urmat cursurile Facultatii de Psihologie-Sociologie, specializandu-ma in Formarea Cognitiv Comportamentala ca Psiholog Terapeut. Ulteorior, am devenit Formator specializat acreditat, pentru ca am vrut sa ajut grupuri de oameni. Si, deoarece alimentatia este un proces educabil pe care il pot transmite celorlalti, am devenit Nutritionist. Pasiunea pentru dans este inca vie, fiind inca dansatoare activa, inregistrata la Federatia Romana de Dans Sportiv. Iar pentru ca de-a lungul timpului am observat nevoile persoanelor cu care am interactionat, am fondat Programul Transformare de 5 Stele, prin care am ajutat sute de persoane sa ajunga si sa-si pastreze cea mai buna si mai sanatoasa versiune a lor!

2 Text Box

Ionut

Antrenor personal - Maseur

Fitness

Numele meu este Ionut Prodan, sunt instructor de fitness ,technician maseur si personal trainer. Pasiunea mea a inceput la varsta de 13 ani ,cand am inceput sa practic atletism de performanta. Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui. Miscarea inseamna sanatate, energie, echilibru. Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Vino, spune-mi ce-ti doresti sa schimbi, iar impreuna, vom reusi sa ajungem la obiectivul propus.

3 Text Box

Brenda

Antrenor personal - Instructor

Dans

Fitness

Zumba

Zumba Kids

La 6 ani, m-am indragostit de dans si de miscare, cand am facut cunostinta cu Dansul Sportiv. Asadar, m-am hotarat sa imi urmez pasiunea si am reusit performante pe care atunci nu mi le imaginam: cupe, medalii si locul 1 la Cupa Phoenix. Sunt inca studenta, insa sunt instructor oficial Zumba, pentru ca imi doresc si sunt convinsa ca pot ajuta oamenii, atat parintii, cat si copiii, sa porneasca pe un nou drum, cu un stil de viata sanatos, incununat de dans si distractie. Sunt fericita ca deja am reusit sa inspir sute de oameni, prin clasele de Zumba si Zumba Kids, oameni care s-au indragostit si ei de miscare! Te provoc sa ii dai o sansa, pentru ca va fi dragoste la prima... practicare!

4 Text Box

Denisa

Instructor

Fitball Pilates

Cea mai mare pasiune si marea mea iubire este sportul. Fac miscare la nivel profesionist, dar intotdeauna am privit acest lucru ca pe o placere. Mi se spune des ca am o fire vesela, tonica si ca ii inspir pe ceilalti sa iubeasca miscarea si voia buna. Drept pentru care ma vei vedea tot timpul cu zambetul pe buze, incercand sa iti transmit si tie aceeasi stare, fie ca vii dupa ce mergi la birou si iti aduci gandurile cu tine. Crede-ma ca le vei trimite inapoi, la serviciu, pana a doua zi, in timp ce la Fresh Club vei adopta aceeasi atitudine plina de voie buna. Hai sa ne miscam impreuna pe ritm de zambete!

Fontana Cover

Fontana

Antrenor personal - Instructor - Marketing

Fitness

Pilates

Pasiunea mea pentru Pilates s-a dezvoltat afland mai multe despre efectele benefice ale claselor de Pilates asupra organismului. In paralel, am inceput sa fiu interesata si de Yoga, cunoscand povestile unor oameni care au trecut prin experienta spirituala extraordinara a practicarii de Yoga in India. Astfel, incerc sa transmit mai departe pasiunea mea prin predarea unei clase care imbina cele doua discipline complementare. Maniera in care se desfasoara clasele este una atat relaxanta, potrivita persoanelor care vin direct de la birou si vor sa scape de stres, insa este si intensa astfel incat sa ne dezvoltam masa musculara intr-un mod armonios!

Teodora

Teodora

Antrenor personal - Instructor - Psiholog

Fitness

Iubesc sportul si sunt adepta unei alimentatii sanatoase si variate si sunt convinsa ca iti pot transmite entuziasmul meu in aceasta privinta, pentru ca sunt psiholog clinician si antrenor personal, imbinand astfel toate pasiunile mele. De aceea promovez si cred cu tarie in ideea de echilibru intre a te antrena sa gandesti sanatos, sa mananci, sa fii si sa arati sanatos! Orice om poate deveni varianta lui cea mai buna si pe aceasta premisa imi folosesc experienta proprie, cunostintele teoretice si practice in aceste domenii pentru a promova motivarea, schimbarea in bine si capacitatea de a (re)deveni persoana pe care ti-o doresti! Vino la Fresh Club pentru consiliere, antrenamente personale si sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa, astfel incat tu sa iti poti atinge potentialul dorit - fizic si psihic!